lørdag 17. august 2013

Familiedag i Grønlia

Lørdag 10. august var det igjen familiedag på Sætervollen i Grønlia. Etter fjorårets suksess ble det foreslått at dette skulle bli en årlig begivenhet.

Kl 12.00 samlet det seg en gjeng med hyttefolk. Noen hadde med river og spader for å gjøre en innsats på hytteveien - en ekstra takk til Harald Wang som stillte med biltilhenger slik at vi fikk kjørt sammen kvist, kvast og greiner til kveldens bål. Arne J og Hege K slo vollen slik at vi fikk volleyballbane. Resten gjorde sitt til at telt ble montert og satt opp. (Selvfølgelig håpet vi på godvær, men bare for å være sikker.) Teltet har vi også til neste år i og med at dette ble gitt til hytteforeningen av Sandodden.

Første post på programmet var natursti. Alle stillte opp på ulike lag, og de aller fleste kom frem til rette svar. I og med at så mange klarte oppgaven ble det trekning om premier, og tilfeldighetene førte til at alle barna var på vinnerlagene. Deretter var det volleyballkamper.
De som tror at dette er leik og moro, kan se på bildene. Her spilles det med livet som innsats. Vinnerlaget besto av Jostein Auran, Arne Jørgen Kvarme og tre representanter fra familien Stav.


(Klikk på de ulike bildene for større visning)

Deretter var det Grønlia mesterskap i Støvelkasting:
I år fikk de aller fleste støvelen til å gå i rett retning. Fjorårets mester klarte ikke å gjenerobre seieren. Ny Grønlia mester i støvelkasting ble Ragnar Eriksen (ny eier av Bostadhytta). Mange valgte å tilbringe kvelden og deler av natta på Sætervollen med selskap av bål og gode hyttenaboer.

Håper på å se DEG til neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar